Practical Real Estate - Forums  

Go Back   Practical Real Estate - Forums > CashHomeBuyers.com > CashHomeBuyers.com Information and Questions
FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-13-2008, 09:33 AM
Ron Ron is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Post Process for adding territories?

What is the process for adding territories to my existing account?

If I fill out another investor form will it ask me to pay another setup fee?


Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2008, 02:13 AM
Scott Patterson's Avatar
Scott Patterson Scott Patterson is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Charlotte North Carolina
Posts: 56
Default

Just let me know which ones you are interested in and I will give you a special price with instructions.

thanks
Scott
__________________
Check out my Blog at FlipItRealEstate.com

We Buy Houses in Charlotte

We Buy Houses
Reply With Quote
  #3  
Old 03-29-2008, 06:15 AM
acraft17@hotmail.com acraft17@hotmail.com is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Question process for removing territories?

What is the process for removing territories? Apparently, I filled out too many investor forms (wasn't familiar),and the territory that I want to show up after entering my site is not showing

-Anthony
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Practical Real Estate and CashHomeBuyers.com